IOGA I CHIKUNG

IOGA

El Ioga és un sistema medicinal de virtuts infinites que ens ajuda a millorar la qualitat de la vida, la salut del cos i de la ment, ens omple d’energia i recupera la nostra pau interior i confiança personal.
La respiració és vida, per això és tant important aprendre a respirar com cal. Durant la pràctica aplicarem exercicis respiratoris i Pranayama.
Per evitar la dispersió mental treballarem tècniques de concentració i relaxació que podràs aplicar en el teu dia a dia.
A través dels Asana buscarem l’assentament de les postures d’una forma amable i adaptada a cada cos i necessitat.

Els dimarts d’11 a 12h a l’Espai Recreart.

PRIMERA CLASSE GRATUÏTA

 

CHIKUNG

3, 10 y 17 de Octubre: Chikung gratis en Hospitalet de Llobregat.
(Espai Recreart: C/enric prat de la Riba 259).

Para que nadie se quede fuera de nuestras clases regulares de Gimnasia Energética, estamos organizando unas clases matinales. Serán los Martes de 9:30 a 10:30h, para que empecéis el día con energías renovadas. Recordad que tambíen impartimos clases en horario de tarde (Miércoles de 20:15 a 21:15h).

Durante los Martes 3,10 y 17 de Octubre impartiré una master-class de forma gratuïta, de 9:30 a 10:30h. El sitio será el espai Recreart (C/ Enric Prat de la Riba 259) Estamos detrás del centro comercial de la Farga, con fácil acceso (Metro Linia 1 Av/Carrilet- Rambla Just Oliveras, Renfe L’Hospitalet y FCG L’hospitalet o Sant Josep).

Anuncis